O nas

O nas

Živimo za šport in od njega!

Naši začetki segajo v leto 2004. Ideja je izvirala iz ljubezni do vsega, kar je povezano s kolesi in kolesarstvom. Svojo prvo prodajalno koles in kolesarske opreme smo odprli leta 2005 v Tacnu pod Šmarno goro. V dveh letih smo nanizali poslovne uspehe, ki so nas spodbudili k odprtju še ene prodajalne. V novi obrtno-poslovni coni v Šenčurju smo v čudovitih poslovnih prostorih, na katere smo še posebej ponosni, kupcem še bolj približali našo ponudbo.

Poleg prodaje se ukvarjamo tudi s servisiranjem koles in smo pooblaščeni servis komponent SHIMANO. Odzivi naših strank so nam izjemno pomembni, zato nam vsak kupec, ki je zadovoljen z našimi storitvami in blagom, pomeni svojevrstno nagrado in spodbudo. Ker se je povpraševanje po naših izdelkih in storitvah iz leta v leto povečevalo, smo leta 2019 odprli dodatno poslovalnico v Ljubljani na Viču.

Leta 2022 pa smo z odprtjem nove trgovine A1U razširili tudi prodajni program, dodali smo vodilne blagovne znamke pohodništva.

V naši trgovini ponujamo kvalitetne produkte v katere verjamemo. V kolesarskem segmentu vam ponujamo kolesa znamk Colnago, Haibike, Lapierre, Wilier, Corratec, Ghost, Winora in Gusto.

Poleg koles ponujamo tudi pestro izbiro dodane opreme, kolesarskih ter pohodniških oblačil. V naši ponudbi najdete znamke Yamaha, Bosch, Shimano, Garmin, Northwave, Gobik, Odlo, Alpinestars, Buff, Osprey, Gregory, Grivel, Stanley, Koperdell, Asolo, Icebug, Zamberlan, Ledlenser, Halti, Elite, Deda Elementi, Muc-Off, XLC, SRAM, LAS, Cratoni, Uvex, Bolle, Scicon.

Naš moto, s katerim stopamo v prihodnost, je: »Živimo za šport in od njega«.

A2U Šenčur - Kranj

Lokacija in kontakt

A2U Servis Šenčur - Kranj

Lokacija in kontakt

A2U Ljubljana - Rudnik

Lokacija in kontakt