Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Nakup in dostava

Preverite možnosti obročnega plačevanja preko Summit leasing hitrega kredita ali s karticami Diners (do 24 obrokov), s karticami NLB Mastercard, NLB Visa (do 24 obrokov) in NLB Karanta.

Več informacij si preberite tu.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kljub skrbi, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko poročilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Vse cene so navedene v evrih (€) z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

Vse cene vsebujejo DDV (redna cena ali spletna cena že vsebuje DDV), razen če je izrecno napisano drugače. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer kupca obvestimo. 

VELJAVNOST AKCIJSKIH CEN: Vse znižane akcijske cene so veljavne do odprodaje zalog dotičnega artikla.

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga.

Račun prejme kupec ob prejemu blaga.

Vse dokumente, potrditev naročila, predračun, v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali na papirju, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki pa se hrani na sedežu podjetja A2U d.o.o.. Dostop do dokumentov hranjenih v podjetju A2U d.o.o. je možen na podlagi dogovora z direktorjem podjetja A2U d.o.o..

Vsi dokumenti, predračuni, računi so napisani v slovenskem jeziku.

Kupec ima naslednje možnosti plačila:

1. Z nakazilom na račun A2U d.o.o. (plačilo po predračunu). Po oddanem naročilu boste prejeli predračun na vaš e-poštni naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo. 
Po prejemu plačila vam bomo vse izdelke, ki so na zalogi poslali z dostavno pošto najkasneje v treh (3) delovnih dneh. Ostale izdelke iz vašega naročila, ki trenutno niso na naši zalogi vam bomo poslali v rokih, ki so navedeni na potrditvi vašega naročila.

Dostava v 24 urah od obdelave naročila, če je izdelek na zalogi v centralnem skladišču (A2U Skladišče)!

Pošiljko (za izdelke iz zaloge) boste prejeli najkasneje v treh (3) delovnih dneh od prejema plačila. Do izjeme lahko pride pri naročilu zadnjih kosov v poslovalnicah, kjer se lahko čas pošiljanja oz. prejema pošiljke zamakne do tri (3) delovne dni.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Dostavo blaga opravi za nas dostavno podjetje GLS ali GOLD EKSPRES. Stroški dostave blaga v Sloveniji (embalaža, pakiranje, dostava) znašajo 5,00 € za naročilo.
 

Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki ali pošti, preko katere izvajate plačilo.

Izdelek na naši spletni strani naročite s klikom »v košarico«. Vodeni boste skozi celoten proces od izbire izdelka do plačila in konca nakupa. Vsebino košarice lahko kadarkoli pogledate, jo spreminjate in izdelke tudi izbrišete. Vrednost košarice se sproti sešteva. Po oddanem naročilu prejmete na vaš naslov potrdilo o naročilu. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vašo e-pošto. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Potrošnik nima posebnih stroškov z naročilom preko spleta.