Gravel kolesa

Gravel kolesa

Gravel kolesa – kombinacija cestnega in gorskega kolesa

Gravel in ciklokros kolesa, so primerna za tiste, ki želijo raziskovati nove poti in premagovati različne terene, od makadamskih, gozdnih in asfaltnih cest. Med pestro izbiro koles so gravel kolesa posebej zasnovana za raznolike in razgibane terene. Gre za kolesa, ki združujejo vsestranskost in vzdržljivost, namenjena pa so tako izkušenim kolesarjem kot tudi tistim, ki se šele podajajo v svet kolesarjenja.

Gravel kolesa so popolna izbira za kolesarje, ki si želijo udobne in vsestranske vožnje po makadamskih cestah in brezpotjih. Njihova zasnova združuje zmogljivost cestnih koles s stabilnostjo gorskih koles, kar omogoča brezskrbno raziskovanje in odkrivanje novih poti. Ne glede na to, ali gre za oddaljene pustolovščine ali vsakodnevne vožnje, so gravel kolesa zanesljiva izbira za vse ljubitelje narave in kolesarjenja.

Ciklokros kolesa so dirkalna kolesa, zasnovana za hitre in zahtevne dirke na različnih terenih. Njihova agresivna geometrija, lahkotna konstrukcija in zmogljive zavore omogočajo dinamično vožnjo in odličen oprijem v različnih pogojih. S ciklokros kolesi boste kos izzivom na blatnih poteh in hitrih zavojev ter dosegali vrhunske rezultate na vsakem terenu.

Imate več vprašanj? Z veseljem vam pomagamo pri izbiri vašega do izbire vašega popolnega gravel kolesa! Za več informacij se oglasite v naših poslovalnicah.

Pokaži filtre Skrij filtre
Filtri
Znamke
Velikost
Min. višina kolesarja
Max. višina kolesarja
Cenovni razpon