Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Kolesarski čevlji Northwave Hammer Plus

Kolesarski čevlji Northwave Hammer Plus so vsestranski SPD čevlji za gorske, cross country in gravel kolesarje. Zasnovani za kolesarjenje po terenu, bodisi na gozdnih stezah ali makadamskih cestah, odlično se obnesejo tudi na krajših pohodnih odsekih (ob morebitnem sestopu s kolesa).

Z vzdržljivo konstrukcijo in odličnim oprijemom zagotavljajo vrhunsko udobje, optimalno podporo in so odlična izbira za vse MTB/gravel kolesarje, ki iščejo visoko zmogljivo obutev.

Čevlji Northwave Hammer Plus MTB imajo brezšivno konstrukcijo Unibody, katere preprečuje pritisk in tako nudi maksimalno udobje med kolesarjenjem. Prezračevalne odprtine po celotnem čevlju zagotavljajo optimalno prezračevanje in izolacijo ter omogočajo, da se temperatura vaših stopal ohranja. Odlična zračnost, ki jo zagotavlja konstrukcija zgornjega dela, je le ena od lastnosti, zaradi katere se ljubitelji na gorskem ali gravel kolesu težko ločijo od čevlja. Stopala tudi med intenzivnim kolesarjenjem ostanejo suha in udobna.

Gumijasta plast na podplatu - Jaws Evo iz gume Michelin - z visoko podporo stopalnemu loku s sistemom Flexi ponuja idealno kombinacijo odzivnosti in togosti za prenos moči na pedala in udobno ter zanesljivo hojo in izjemen oprijem na različnih terenih. Poleg tega ojačana predela na prstih in petah zagotavljata dodatno zaščito in vzdržljivost, zato so ti čevlji pripravljeni na vse agresivne terenske pustolovščine. Toplotno varjena ojačitev iz termoplastičnega poliuretana (TPU) zagotavlja čevlju vsestransko zaščito in preprečuje nelagodje ali točke pritiska med dolgimi vožnjami.

Ne glede na to, ali se vzpenjate po strmih vzponih ali se spuščate po tehničnih poteh, čevlji Hammer Plus MTB zagotavljajo potrebno samozavest in oprijem za spopad z vsakim izzivom.


FOTO: Northwave

Mikrometrični gumb SLW3 omogoča prilagojeno, milimetrsko natančno in enostavno prileganje ter zapenjanje in odpenjanje čevlja.

Tehnične podrobnosti:
- Združljiv s pedalnimi sistemi MTB z vezmi s standardom SPD
- Teža: približno 376 g (na čevelj, velikost EU 42)

Barvne različice (umazana bela, siva, črna in ženski model) celotnemu dizajnu dodajo pridih elegantnosti, zaradi česar so ti čevlji vizualno privlačni.

***

Vse barvne različice kolesarskih čevljev Northwave Hammer Plus - KLIKNI TUKAJ.