Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Gorsko e-kolo Lapierre Overvolt TR 4.6

Elegantna in prefinjena oblika gorskega električnega kolesa Lapierre Overvolt TR 4.6 govori sama zase. Ta model odlikujeta zmogljiv pogonski sistem Bosch Performance Line CX Gen4 in 625 Wh baterija InTube.

Z vilicami RockShox 35 Silver TK Coil s 130 mm hoda, zadnjim vzmetenjem Lapierre Shock Trunnion dimenzije 185x50mm, aluminijastim okvirjem Lapierre Overvolt FS Supreme 5 in Boschevim pogonskim sistem je Lapierre Overvolt TR zasnovan za gorsko kolesarjenje po razgibanih terenih.

Pogonska enota Bosch Performance Line CX četrte generacije ima številne prednosti: je kompaktnejša in lažja, vendar nič manj učinkovita s 85 Nm navora. Zmogljiv in dinamičen pogon nudi edinstven občutek med kolesarjenjem, zaradi koncepta z več senzorji in inovativnega Boschevega krmiljenja motorja Performance Line CX postavlja nove tehnične standarde. Ima prožen odziv, na tehnično zahtevnih terenih pa razvije svoj polni potencial. V kombinaciji z integrirano 625 Wh baterijo Bosch boste od vaših kolesarskih podvigov dobili največ. Zaradi nižjega težišča je vodljivost kolesa Overvolt TR pred ostalimi.

Na dosegu roke je širok 10-stopenjski prestavni sistem Shimano Deore M5100, ki skupaj z Boschevim zaslonom Purion omogoča spreminjanje stopenj pomoči pri vožnji in na tak način omogoča, da prilagodite svojo vožnjo vaši zmogljivosti in terenu.

Z gorskim električnim kolesom Lapierre Overvolt TR 4.6 se lahko povzpnete nepredstavljivo visoko, uživate v spustu in ponavljate vajo znova in znova. Opozarjamo vas, da se morda ne boste več želeli zaustaviti.

Ponudba vseh električnih koles - TUKAJ

***

Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A53, 4208 Šenčur

A1U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper