Blog in novice

Trgovina A2U Šenčur zdaj na enem mestu

Kolesarsko trgovino A2U Šenčur smo samo za vas preselili v večje in bolj dostopne prostore, nedaleč stran od stare lokacije v Poslovno cono A17 (nekdanja A1U trgovina). Odslej vas pričakujemo na naslovu:

A2U Šenčur (trgovina)
Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 08:00 - 19:00, Sobota: 08:00 - 13:00

Hkrati vas obveščamo, da kolesarski servis ostaja na zdajšnji lokaciji:

A2U Servis Šenčur
Poslovna cona A53, 4208 Šenčur
Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 08:00 - 17:00
Sobota in nedelja: ZAPRTO

Ob tej priliki vam poklanjamo 100 € popusta na že znižana e-kolesa. Preverite več TUKAJ in se odpeljite z novim električnim kolesom! 

***

Največji bum zadnjega časa predstavljajo okolju prijazna električna kolesa, ki so revolucionarno spremenila dimenzije kolesarjenje v pozitivno smer in prav tako navdušujejo široko populacijo Slovencev. Ker je izbira pravega e-kolesa pomembna in vsakršen nasvet ter pomoč prijaznega prodajalca še kako dobrodošla, vabljeni v specializirano kolesarsko trgovino A2U Šenčur. V ponudbi je široka paleta električnih koles, ki imajo visokokakovostne motorje s pogonom proizvajalcev Bosch in Yamaha.

Izbirate lahko navadna in električna kolesa priznanih znamk kot so Colnago, Willier, Lapierre, Corratec, Haibike, Winora, Ghost in Gusto.  Poleg koles lahko kupite tudi kolesarsko opremo in kolesarska oblačila znamk: Gobik, Northwave, Elite, Shimano, Scicon, Cratoni, Miche, XLC, Continetal, Look, Uvex, Bolle, Las, Muc-off, itd. ter tekaške copate Hoka One One.

Medtem smo preselili tudi trgovino in servis v Kopru, zdaj nas najdete na Dolinski cesti 1h.

Ne zamudite našega novega kolesarskega poglavja.

Veselimo se vašega obiska!