Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Gorsko e-kolo Corratec E-Power X-Vert Pro Plus

Blagovna znamka Corratec je že več kot 30 let sinonim za inovativnost in kakovost, saj kot poudarjajo, je v vsakem njihovem izdelku 100-odstotna strast in najnovejša tehnologija. Corratec je nemški proizvajalec koles in motornih koles s sedežem v Raublingu ob vznožju Bavarskih Alp, partner ekipe UCI MTB Team Mountainbike Racing Team, dobavitelj nemške smučarske zveze in italijanske profesionalne ekipe Team Corratec.

Gorsko električno kolo Corratec E-Power X-Vert Pro Plus je kolo, ki vam zagotavlja nova doživetja in odklop od stresnega vsakdana. Je popolna izbira za vse, ki si želijo udobne in varne vožnje po razgibanih terenih. Z motorjem Bosch Performance Line CX, ki pomaga do hitrosti 25 km/h in navorom 85Nm ter baterijo Bosch PowerTube s kapaciteto 750Wh boste premagovali tudi najzahtevnejše vzpone. Zaslon Bosch Kiox 300 med kolesarjenjem enostavno upravljate z LED kontrolerjem in tako spremljate vse pomembne informacije.

Okvir je iz aluminija, vilica SR Suntour RAIDON 32 s hodom 120 mm zagotavlja udobno vožnjo po razgibanem terenu, varnost pri spustih in veliko užitka. Združuje prefinjeno strukturo okvirja, ki povečuje učinkovitost in aerodinamiko.Baterija je elegantno zapakirana v spodnjo cev, kar zagotavlja čist videz.

S prestavnimi sistemom Shimano z 12 prestavami boste vedno na pravem prestavnem razmerju, zadnji verižnik Shimano pa s 10-50 zobmi omogoča brezskrbno vožnjo tudi po najbolj zahtevnih terenih. Zavore Shimano zagotavljajo zanesljivo zaviranje, 29 colski obroči ZZYZX spredaj in 27.5 zadaj pa omogočajo večjo stabilnost in vožnjo preko korenin. Kolo je veliko lažje zapeljati v ovinke, na kolesu je več svobode gibanja in pospeševanje iz ovinkov je veliko boljše kot na kolesih z enako velikostjo koles. Manjše zadnje kolo je na tehničnih poteh nekoliko bolj okretno in natančno.

Corratec E-Power X VERT Pro Plus je odlično e-gorsko kolo, primerno za kolesarje, ki iščejo zmogljivo in udobno kolo za zahtevne in daljše ture na razgibanih gorskih terenih. Geometrija kolesa Corratec E-Power X-Vert Pro Plus je zasnovana tako, da ustreza tako moški kot ženski morfologiji.

Corratec E-Poer X Vert Pro Plus 

- modra različica KLIKNI TUKAJ                                                       

- bela različica KLIKNI TUKAJ