Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Ghost E-Teru B Essential Low EQ

Želite sproščeno raziskovati okolico s kolesom, ki vam omogoča lahkotno vrtenje pedal na vsakodnevni poti na delo ali na daljšem izletu po nekoliko razgibanem terenu? Oglejte si električna treking kolesa Ghost, ki so popoln kompromis med mestnim in gorskim kolesom. Za opravke po mestu ali daljše kolesarske ture tudi po razgibanih poljskih poteh bo vsakdo našel okvir z novo geometrijo SuperFit, ki mu bo ustrezal. Komponente so prilagojene ustrezni velikosti okvirja.

Ghost E-Teru B Essential Low EQ je vsestransko kolo, opremljeno z zmogljivim motorjem Bosch Performance Cruise, ki z roko v roki deluje z zanesljivim in za uporabo enostavnim 9-stopenjskim menjalnikom Shimano. Rezultat je vrhunsko naravnana podpora na vsaki poti in vzponu. Zaradi nizke zgornje cevi E-Teru Universal Low EQ navdušuje z enostavnim upravljanjem. Baterija je elegantno vgrajena, vilica s hodom 63 mm pa zagotavlja veliko udobja pri vožnji izven cest. Za dodatno zavorno moč in varnost poskrbijo disk zavore Shimano, ki so zmogljive v vseh vremenskih razmerah. Kolo je na voljo na voljo skupaj s kompletom dodatne opreme (blatniki, luč in tačka).

Za koga je primerno električno treking kolo Ghost E-Teru B Essential Low EQ?

Skorajda ni koles, ki bi jih bilo mogoče uporabljati tako raznoliko kot treking kolesa s sprednjim vzmetenjem. Z vse bolj izpopolnjeno tehnologijo ta kategorija koles prevzema trg in dokazuje, da užitek in aktivnost navljub pomoči električnega pogona ne zaostajata. Električno kolo vam bo v pomoč pri premagovanju vzponov ali pa, ko se boste odpeljali na daljše ture, da boste lahko naredili kakšen kilometer več kot z običajnim kolesom.

Kolesa Easy Entry imajo univerzalno uporabne okvirje, ki so primerni tako za moške kot za ženske. Nizek vstop vsakemu kolesarju omogoča, da se brez težav povzpne na sedež in z njega. Tudi kratek postanek pri semaforju ali počitek postane lažji in omogoča varen izstop brez nagibanja. Za te okvirje je praviloma značilna stabilna konstrukcija, ki zagotavlja varno in stabilno vožnjo. Ta oblika okvirja se je zlasti v segmentu treking električnih koles izkazala za posebej priljubljeno - ne glede na starost in spol.

Prednosti 27,5-palčnih pnevmatik

27,5-palčna kolesa so logično dopolnilo velikim 29-palčnim kolesom in optimalen kompromis za vse manjše kolesarje. So okretnejša od 29-palčnih koles in zato optimalna izbira za vožnjo po terenu in zavoje, pri katerih imate malo časa za reakcijo. Ta kategorija ponuja najboljšo izbiro zlasti tistim, ki prehajajo s 26-palčnih koles. Ne glede na to, ali gre za polno vzmeteno ali hardtail kolo so 27,5 palčna kolesa zlata sredina za vse, ki želijo svoje električno kolo uporabljati v skladu z njegovim namenom.

Ghost E-Teru B Essential Low EQ

MOTOR Bosch Performance Cruise, 65Nm, 250W, 25 km/h
BATERIJA Bosch PowerTube, 625 Wh
ZASLON / KONTROLER    Bosch Intuvia
OKVIR E-TERU Low, aluminij
VILICA SR Suntour NEX E25, vzmet, 63 mm
ZADNJE VZMETENJE /
PRESTAVNE ROČICE Shimano Alivio SL-M3100, 9 prestav
MENJALNIK Shimano Alivio RD-M3100, 9 prestav
ZADNJI VERIŽNIK Shimano CS-HG200-9 11-36 zob
SPREDNJI VERIŽNIK 38 zob
ZAVORNE ROČICE Tektro HD-T275
ZAVORA SPREDAJ Tektro HD-T275, 2 batna
ZAVORA ZADAJ Tektro HD-T275, 2 batna
ROTOR SPREDAJ Tektro, 180 mm
ROTOR ZADAJ Tektro, 180 mm
OBROČI Schürmann Craft
SPREDNJA LUČ Herrmans H-Black MR4 E
ZADNJA LUČ Axa Juno E-Bike
PRTLJAŽNIK Ghost


Ponudba električnih koles Ghost - TUKAJ

Ponudba vseh električnih koles - TUKAJ

***

Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A53, 4208 Šenčur

A1U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper