Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Set za čiščenje in vzdrževanje Muc-Off E-bike Essentials

Čisto kolo je hitro kolo. Z rednim čiščenjem kolesa boste preprečili nastanek umazanije, zaradi česar bo vaše kolo učinkovitejše, istočasno pa se bo zmanjšala verjetnost mehanskih težav. Pri Muc-Offu so razvili vrsto kompletov za čiščenje koles, s katerimi bo vzdrževanje kolesa preprosto.

V tokratnem kliku tedna predstavljamo komplet Muc-Off eBike Essentials, ki pokriva vse osnove za čiščenje, zaščito, vzdrževanje in mazanje delov vašega električnega kolesa. Vsebuje:

 • čistilo Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner (1 L): odstranjuje umazanijo, nečistoče iz prometa, pesek, blato, insekte in oljne madeže. Za čiščenje okvirja, vilic, kontrolnih ročk, delov vzmetenja, krmila, ročajev, sedeža, barvanih delov, kroma, karbonskih vlaken, jekla, obročev, napest, disk zavor, prestav, zobnikov, plastike, kompozitnih materialov, nalepk in gumijastih delov. Čistilo je biološko razgradljivo, brez kislin, CFC in topil, in je alkalno, zato ga lahko brez skrbi sperete.
  Navodila za uporabo: zmočite kolo, razpršite Muc-Off čistilo za kolo in počakajte 3 do 5 minut. Zdrgnite trdovratno umazanijo s krtačo in dobro sperite s tekočo vodo.

 • sprej Muc-Off Bike Protect (500 ml): zaradi izjemno visoke vsebnosti olja, sprej po pranju izpodriva vodo in nudi odlično zaščito pred korozijo ter ustvari nelepljiv zaščitni sloj. Gre za visokokakovostno vzdrževalno pršilo za zaščito in mazanje, ki zaščiti, ohranja in osveži vaše kolo.
  Navodila za uporabo: Pred uporabo pršilko močno pretresite. Po pranju vašega kolesa z Muc-Off čistilom, nanesite pršilo, da odstranite vodne kapljice. Obrišite odvečno tekočino in pustite, da se posuši. Opozorilo: Pred nanosom obvezno zaščitite zavorne površine. Spreja ne nanašajte na pnevmatike.

 • razmaščevalec Muc-Off BioDegreaser (500 ml): nova tehnologija razmaščevalca hitro in varno odstrani olje, mast in umazanijo iz kovine, gume, plastike in tesnil. Edinstvena formula omogoča, da je v vodi topen in biorazgradljiv, kar pomeni, da ga po čiščenju kolesa enostavno odstranimo z vodo.Razmasti še takotrdovratno umazanijo z vodoodporno mastjo.
  Navodila za uporabo: Nanesite na določen del in pustite delovati do 5 minut. Nato zdrgnite s krtačo, obrišite s krpo ali pustite, da se posuši, ali sperite z vodo. Ne uporabljajte na vročih površinah. • suho mazivo za verigo Muc-Off e-Bike Dry Lube (50 ml): zasnovano posebej za z visokim navorom obremenjene verige električnih koles. Ustvari suh keramični premaz za povečano trajnost in zmogljivost v suhih pogojih, nase ne veže prahu. Integrirano UV barvilo omogoča natančno nanađanje za zagotavljanje popolne zaščite. Lastna keramična formulacija, ki vsebuje integralne spojine borovega nitrida, zafgotavlja nizko trenje v suhih in prašnih pogojih. Formuliran z edinstevnim mazalnim paketom za obvladovanje večjih obremenitev pri vožnji z električnim kolesom. Idealno je za verige, kable, menjalnike in pedala.
  Navodila za uporabo: Pri prvi uporabi temeljito razmastite in osušite verigo. Dobro pretresite plastenko in nanesite olje na vsak del verige. Idealen nanos je od 3 do 4 ure pred vožnjo. Ostanek maziva obrišite s krpo. Izogibajte se zavoram.

V kompletu so priložena tudi najbolj priročna orodja za čiščenje koles, ki vam bodo pomagala pri spopadanju z umazanijo po vožnji:

 

Vse za vzdrževanje vašega kolesa - KLIKNI TUKAJ
Ponudba vseh električnih koles - KLIKNI TUKAJ

***

Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A53, 4208 Šenčur

A1U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper