Blog in novice

Colnago C68 gravel - gravel kolo, kakršnega še ni bilo

Colnago C68 Gravel ni navadno gravel kolo, temveč mojstrovina, ki uteleša popolno združitev Colnagove tehnologije in brezčasne italijanske izdelave, skrbno izdelana za kolesarje, ki iščejo vrhunsko izkušnjo vožnje. Je kolo za tiste, ki hrepenijo po vznemirljivem občutku čiste hitrosti na bolj »divjih« makadamskih cestah - in po vsem vmesnem, vendar zahtevajo več kot le karbonski okvir - iščejo kolo z dušo, prežeto z dediščino odličnosti in zmogljivosti, ki jo poosebljajo Colnagova kolesa serije C.

Celotna serija koles Colnago C68, vključno z modeli Road, Allroad in Gravel, je dokaz umetnosti italijanske izdelave. Od skrbne natančnosti rezanja cevi iz ogljikovih vlaken do končne montaže se Colnagova zavezanost popolnosti ponosno uresničuje znotraj meja Italije, države, ki slovi po svoji bogati kolesarski dediščini, neomajni strasti do kolesarstva in vrhunski izdelavi koles.

Geometrija kolesa Colnago C68 Gravel se razlikuje od geometrije cestnega kolesa C68 Road, kar zagotavlja popolno ravnovesje med skladnostjo in zmogljivostjo na vseh vrstah površin, tudi na razgibanem terenu. Koncept koles C68 temelji na modularnem okvirju, zanj pa je značilna ista duša različic C68 Road in Allroad, ki temelji na zmogljivosti, a je usmerjena tudi v užitek v vožnji. Bistvo vsakega kolesa serije C je združitev tradicije in inovacij ter »oda« italijanski predanosti svetu kolesarstva.

Colnagova zavezanost k odličnosti je vidna v vsaki podrobnosti kolesa Colnago C68 Gravel. Ponaša se z izboljšavami v krmilu Colnago CC.01, ki je bil posebej razvit s širšim razponom. Širši oprijem zagotavlja večji nadzor v vsaki vozni situaciji in manjšo utrujenost na razgibanem terenu. Tudi objemka sedežne opore je bila spremenjena, z zmogljivejšim sistemom za zategovanje in izboljšano gumijasto prevleko. Model Colnago C68 Gravel omogoča kolesa širine do 42 mm (dejanska širina pnevmatik), kar je v skladu s standardi za hitra gravel kolesa. Zahvaljujoč tej prilagodljivosti vožnja s kolesom, naj bo to po poljski cesti ali terenski poti, ne bo imela meja. Med drugimi opaznimi novimi podrobnostmi sta tudi sprednji logotip in reliefni napis "Handmade in Italy", ki krasita okvir.

Dediščina podjetja Colnago je zdaj v službi zahtevnih kolesarjev, ki iščejo kolo, ki je več kot le stroj; je utelešenje pristnosti in strasti. Model C68 Gravel je namenjen tistim, ki ne zahtevajo nič manj kot resničen užitek v vožnji.

***

Ponudba vseh Colnagovih gravel koles - VEČ TUKAJ

Ponudba vseh gravel koles - VEČ TUKAJ


Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A53, 4208 Šenčur

A1U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper