Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Kolesarska čelada HJC Valeco 2

Kolesarska čelada HJC Valeco 2 spretno združuje obliko in funkcionalnost v sodobnem, privlačnem dizajnu. Njena edinstvena oblika školjke s kontrastnimi, otočno oblikovanimi strukturami ustvarja svež in inovativen videz. Valeco 2 je sodobna, aerodinamična in odlično prezračevana čelada, ki tehta 225g (±10) gramov. Čelada ima 12 prezračevalnih odprtin, ki poskrbijo, da bo vaša glava hladna v vseh razmerah, od spomladanskih tur do vzponov v Alpah v poletni sezoni.

Čelade HJC so testirane v vetrovniku kot tudi med kolesarjenjem, tako da izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. HJC je eno od redkih podjetij za izdelavo čelad, ki je opremljeno z lastnim najsodobnejšim laboratorijem in vetrovnikom za preskušanje aerodinamike, prezračevanja, hrupa in drugih lastnosti. V laboratoriju merijo zračne sile v različnih pogojih vožnje, da bi izboljšali delovanje čelade. Oblikovalci in inženirji podjetja HJC, ki izhajajo iz izkušenj z oblikovanjem čelad MotoGP, so postali strokovnjaki za aerodinamiko in vetrno prezračevanje čelad. Tehnologija COOLPATH z zamenjavo notranjega oblazinjenja omogoča, da hladen zrak med vožnjo na najbolj optimalen način »teče« okoli vaše glave.


INFOGRAFIKA: A2U

SELFIT je samonastavitveni sistem, ki je revolucionarna tehnologija na področju nastavljanja kolesarskih čelad. Ko je nastavitev čelade prilagojena vaši glavi, je ni treba več prilagajati, tudi če se vaša glava med vožnjo premika. Sistem SELFIT samodejno prilagodi vrzel ter zagotavlja dosledno prileganje in udobje za vašo glavo. 5- stopenjsko prilagajanje s hitrim nastavljanjem položajev (5 STEP SNAP FIT) zagotavlja dosledno prileganje in udobje za vse različne oblike in velikosti glave. Kolesar lahko natančno prilagodi prileganje, zato bo čelada vedno znova idealno prilagojena za popolno vožnjo. Čelada je opremljena tudi z bolj klasičnimi funkcijami, kot so: nastavljiva zatilna podpora, nosilec za očala in razdelilniki trakov.


FOTO: HJC

V novi čeladi HJC Valeco 2 so združene različne napredne tehnologije, razvite za druge modele, da bi vam ponudili najboljšo možno izkušnjo z vidika varnosti, prezračevanja, udobja in oblikovanja. Kar zadeva specifikacije, HJC Valeco združuje različne napredne tehnologije, razvite za druge modele, da vam ponudi najboljšo možno izkušnjo glede varnosti, prezračevanja, udobja in oblikovanja. Na splošno je čelada HJC Valeco 2 zanesljiva, lahka, aero-optimizirana čelada, ki ponuja dobro zaščito in omogoča optimalno prileganje. S svojo ugodno ceno pa je tudi cenovno dostopna.


FOTO: HJC

Ponudba vseh HJC čelad - KLIKNI TUKAJ