Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Cestno kolo Wilier Filante SL

Model cestnega kolesa Wilier Filante SL je svoje oblike, linijo in dirkaški duh podedoval od tekmovalnega modela Filante SLR, Wilierjevega vrhunskega aerodinamičnega dirkalnega kolesa, ki ga profesionalni kolesarji vozijo na najpomembnejših dirkah World Toura.

Različica SL je namenjena širšemu krogu uporabnikov koles, ki so zelo podobna tistim, ki jih uporabljajo profesionalci. Cilj vsakega kolesa serije SL je zagotoviti najboljše razmerje med kakovostjo, ceno in zmogljivostjo. Z uporabo tehnologij in nastavitev, ki niso tako ekstremne, so želeli pri Wilierju ohraniti splošno kakovost kolesa. Vizualno je kolo Wilier Filante SL identično modelu Filante SLR, od katerega je podedoval obliko, linije in dirkaški duh. Filante v italijanščini pomeni okreten, kar daje slutiti, kakšne lastnosti naj bi imelo to kolo. 

Za model Wilier Filante SL je značilno, da so uporabljena druga karbonska vlakna in komponente kot pri SLR modelu. Drugačna laminacija ogljikovih vlaken, uporabljena za okvir, mu v primerjavi z različico SLR daje manj ekstremno in bolj udobno strukturo. Okvir SL tehta približno 150 gramov več kot okvir Filante SLR. Aerodinamične lastnosti se navkljub temu ne spremenijo. Model Filante SL odraža nekatere značilnosti modela Wilier 0 SL.

Geometrija modela Wilier Filante SL je popolnoma enaka geometriji modela Filante SLR. To pomeni, da lahko model Willier SL uvrstimo med tekmovalna dirkalna kolesa z aerodinamično optimizacijo in športnim voznim položajem. Tako kot model Filante SLR - in večina drugih cestnih koles na tej ravni - ima tudi Wilier SL notranjo napeljavo kablov skozi zgornji del glavne cevi, kar daje kolesu bolj eleganten videz. Krmilo in sedežna opora sta iz aluminijeve zlitine. Model Filante SL odraža nekatere značilnosti modela Wilier 0 SL.

Kolesarjenje z italijanskim kolesom legendarne znamke Wilier in z napisom Filante predstavlja ekskluziven užitek in ponuja veliko več kot le videz. Znamka Wilier ima dolgoletno tradicijo v izdelavi visokokakovostnih koles, zato lahko zaupate, da bo cestno kolo Wilier Filante SL izpolnilo vsa vaša pričakovanja. Bi poizkusili?

Cestno kolo Wilier Filante SL v sivobeli barvi
Cestno kolo Wilier Filante SL v črni barvi


Ponudba vseh cestnih koles Wilier - KLIKNI TUKAJ
Ponudba vseh cestnih koles - KLIKNI TUKAJ

Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper