Blog in novice

A2U-jev klik tedna: Kolesarska jakna Gobik Envy

Jakna GOBIK Envy Unisex je različica jakne z dolgimi rokavi, zasnovana za kolesarske dirke ali treninge in bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kolesarje. Optimalni pogoji za nošenje nepremočljive jakne Gobik Envy so hladni dnevi v temperaturnem razponu nekje med +5 do +15 ºC, izjemno dobro pa se obnese tudi v vetrovnih in deževnih dneh.

Ta jakna je rezultat sodelovanja z ameriškim proizvajalcem Polartec, nesporno vodilnim svetovnim proizvajalcem na področju razvoja tehničnih tkanin za ekstremne temperature, ki jo je opremil z revolucionarno visoko vodoodprno tkanino Polartec NeoShell, katera omogoča neprekinjeno izmenjavo zraka za izboljšanje naravne termoregulacije, hkrati pa zagotavlja potrebno zaščito pred zunanjimi vplivi.

Revolucionarna tkanina dosega popolno ravnovesje med nepremočljivostjo (10.000 mm) in zračnostjo, ki je pri intenzivnih športih kot je kolesarjenje, vedno tako pomembna. Prepušča nadzorovano, a res minimalno količino vetra (0,1 %), kar omogoča boljše izhlapevanje in uravnavanje notranje temperature. Material je pravzaprav rekorder med najbolj zračnimi nepremočljivimi tkaninami na svetu.

Nič manj pomembna lastnost pri kolesarskih oblačilih je za kolesarja udobje. NeoShell® ga dosega zaradi svoje dobre elastičnosti, saj se jakna Gobik Envy Unisex z aerodinamičnim krojem telesu zelo dobro prilega, za marsikoga pa bo pomemben podatek, da material med gibanjem ne šumi. Tudi na dotik je prijetno mehak in elastičen. Jakna Gobik Envy Unisex z višjim ovratnikom je zasnovana bolj racionalizirano, z brezhibnim prileganjem. Jakna je lažja, saj njena teža pri velikosti L znaša le 250 g.

Prva podrobnost, ki pritegne pozornost, je velik iridescentni logotip, ki ga je GOBIK izdal v kolekciji Black Edition. Nikoli ga ne boste videli v isti barvi, odvisno od svetlobe se lesketa v vseh barvah mavrice.

Jakno odlikujejo še trije žepi z veliko prostornino in odprtinami za odvajanje morebitnega dežja. Dvojna sprednja zadrga YKK® Vislon® AquaGuard® po celi dolžini odbija vodo in omogoča dodatno zračenje, ko ga potrebujete. Zatesnjeni šivi v predelu ramen preprečujejo pronicanje vode, medtem ko predel podpazduh odlikuje ekstra zračna tkanina, ki dodatno olajša odvajanje toplote.

Zadnji del oblačila izstopa s podaljšanim spodnjim delom na hrbtu (z notranjim silikonskim trakom), ki ščiti najbolj izpostavljen del. Na spodnjem hrbtnem delu se nahaja tudi velik odsevni logotip blagovne znamke.

Rokavi imajo ravno pravšnjo mero ohlapnosti tako, da niso pretesni in neprijetni. Vožnja v jakni telesu omogoča prijeten občutek svobode, v le malo kolesarskih oblačil se počutite tako. Nedvomno jakna Gobik Envy ni bila zaman razvita za največje tekmovalne zahteve profesionalnih ekip World Toura.

Zimska oblačila Gobik: PREVERI PONUDBO

Poletna oblačila Gobik: PREVERI PONUDBO

***

Kliknite na našo spletno trgovino ali nas obiščite na spodnjih lokacijah:

A2U Šenčur, Poslovna cona A53, 4208 Šenčur

A1U Šenčur, Poslovna cona A17, 4208 Šenčur

A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, 1000 Ljubljana

A2U Koper, Dolinska cesta 1h, 6000 Koper