Naše novice

»Zverina« za navdušence nad tehnologijo, ki iščejo stik z naravo

»Zverina« za navdušence nad tehnologijo, ki iščejo stik z naravo

Kolo, ki predstavlja fuzijo najboljših kolesarskih komponent, uporabe pametnih tehnologij in izjemnega »naelektrenega« dizajna, ponuja edinstveno avanturo v kombinaciji športa povezanega z zabavo. Greyp je hčerinsko podjetje hrvaškega avtomobilskega proizvajalca Rimac Automobili. Električno gorsko kolo GREYP G6.6 je namenjeno za off-road poti, predvsem za kolesarje in kolesarke, ki radi raziskujejo neznane poti ali se radi podajo v kolesarske parke, kjer preizkušajo svoje meje.

FOTO: Arhiv proizvajalca
FOTO: Arhiv proizvajalca

Električni motor avstrijsko-tajvanskega proizvajalca MPF. Hitro odstranljiva baterija (Greyp custom, 36V, ) s kapaciteto 700 Wh je zasnovana in izdelana v sodelovanju z Rimac Avtomobili, z dosegom do 100 kilometrov. Na voljo je v verziji z motorjem z do 25km/h ali do 45 km/h. Karbonski okvir (Greyp G6, full T700 karbon) je izdelan iz najboljših kompozitnih materialov. Polnovzmeteno kolo s hodom 160 oz.150 mm (zračno vzmetenje) in kombinacijo plaščev spredaj 29 in zadaj 27.5 col.

Vrhunska tehnologija z integrirano kontrolno enoto (eSIM kartica) s pametnim 3-palčnim TFT zaslonom preko Greyp aplikacije prikazuje vse potrebne podatke o vašem kolesu in vožnji: od navigacije, srčnega utripa, snemanja vožnje, upravljanja kolesa na daljavo z zaklepanjem, sledenja, snemanje s 30 sekundnim zamikom s širokokotno sprednjo in zadnjo kamero z LED lučmi, itn.).

Kolo z motorjem s hitrostjo do 45 km/h je namenjeno uporabi na zasebnih zemljiščih in poteh oz. uporaba ni dovoljena na površinah kjer velja zakon o cestnoprometnih predpisih.

***

Kolesa trenutno na voljo v dveh modelih:

Električno gorsko kolo Greyp G6.5 - 700 Wh - 45km/h

Električno gorsko kolo Greyp G6.6 PRO - 700 Wh - 45 km/h