Blog in novice

Varno in brez skrbi v gore?

Pohodništvo je čudovit način, da se povežemo z naravo, samim seboj in odkrijemo čarobnost gora. In ker želimo, da vaše pohodniške izkušnje postanejo še boljše, smo za vas pripravili nepozabno razprodajo pohodniškega programa. Izkoristite odlično priložnost, da poskrbite za zanesljivo pohodniško opremo in obutev, ki vam bodo nudili udobje in varnost na vsakem koraku.

Vabljeni na:

KAJ: Odprodajo pohodniškega programa do - 40%

KDAJ? Od 18. avgusta 2023 do odprodaje zalog.

KJE: A2U Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 224, Ljubljana

         A1U SPORT, Poslovna cona A17, Šenčur

Ponudba vključuje pohodniško obutev in tekstil vrhunskih blagovnih znamk: Asolo, Icebug, Zamberlan, Odlo, Halti, Therm-ic, Gregory, Osprey, ... in traja do odprodaje zalog.

Obutev za brezskrbne korake

Na pohodniških poteh je prava obutev ključnega pomena. Na odprodaji boste našli široko paleto pohodniških čevljev, sandalov in gojzarjev. Ne glede na teren, po katerem se podate, bodo naši čevlji zagotovili stabilnost, oporo in udobje v vsakem koraku.

Vsa ponudba moške obutve: TUKAJ

Vsa ponudba ženske obutve: TUKAJ

Vsa ponudba otroške obutve: TUKAJ

 

Tekstil za vse vremenske razmere

Ne glede na to, ali ste ljubitelj sončnih dni ali dežnih avantur, v našem odprodajnem sortimanu imate vse, kar potrebujete - od funkcionalnih pohodniških jaken, vetrovk, jop, hlač, majic do nogavic.

Vsa ponudba moških oblačil: TUKAJ

Vsa ponudba moških oblačil: TUKAJ

Nahrbtniki za organizirano raziskovanje

S pravim nahrbtnikom boste na poti vedno dobro pripravljeni. Na razprodaji boste našli nahrbtnike različnih velikosti, ki bodo nudili dovolj prostora za vso vašo pohodniško opremo in prigrizke. Ergonomski dizajn vam bo omogočil enostavno nošenje, ne glede na to, kako dolga bo vaša pohodniška avantura. Ne glede na dolžino vaše poti, naši pohodniški nahrbtniki vam bodo zagotovili dovolj prostora za vašo opremo in priboljške.

Vsa ponudba nahrbtnikov: TUKAJ

Pohodniška oprema za večjo varnost in zaščito

Varnost je na prvem mestu, za katero poskrbijo pohodniški dodatki kot so palice za hojo in pohodniške svetilke, ki vam bodo v temi nudile potrebno svetlobo ter cepini, dereze in zaščitne čelade.

Vsa ponudba opreme: TUKAJ

Najboljša priložnost za pohodniške navdušence s ODPRODAJO pohodniškega programa v trgovini A2U Ljubljana - Rudnik in A1U SPORT Šenčur.  Z nami se ne boste pustili presenetiti - vse mora ven, ne glede na vreme. Ponudba je omejena, zato pohitite.

Odprodaja vsega pohodniškega programa: TUKAJ