Filtri novic

Dobrodošli v Ljubljani na Rudniku in v Kopru!

V novo kolesarsko sezono z novim kolesarskim centrom na Rudniku in trgovino v Kopru.

S ponosom svoje cilje in strast poganjamo višje. S tem, ko so naši kolesarji svojo profesionalno dejavnost postavili na najvišjo možno raven in s tem posledično poskrbeli za izjemen razcvet kolesarjenja, so tudi rekreativci postali z vsakim letom številčnejši in tudi bolj zahtevni.

Tudi to je razlog, da smo samo za vas trgovino A2U e- Bike Store s Tržaške ceste preselili v večje in bolj dostopne prostore, in sicer v ljubljansko nakupovalno središče Rudnik na Jurčkovo cesto 224 (nekdanji Baby Center). Odprti smo od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

Največji bum zadnjega časa nedvomno predstavljajo električna kolesa, ki privabljajo široko populacijo Slovencev. Ker je izbira pravega e-kolesa pomembna in vsakršen nasvet ter pomoč prijaznega prodajalca še kako dobrodošla, vabljeni v največjo specializirano kolesarsko trgovino pri nas.

Izbirate lahko navadna in električna kolesa priznanih znamk kot so Colnago, Willier, Lapierre, Corratec, Haibike, Winora, Ghost in Gusto.  Poleg koles lahko kupite tudi kolesarsko opremo in kolesarska oblačila naslednjih znamk: Gobik, Elite, Shimano, Scicon, Cratoni, Miche, XLC, Continetal, Look, Uvex, Bolle, Las, Muc-off, itd. ter tekaške copate Hoka One One. Naša ekipa serviserjev bo poskrbela tudi za brezhibno delovanje vašega kolesa.

Medtem pa smo odprli tudi novo trgovino in servis koles v Kopru, kjer nas najdete v A2U Koper na Ankaranski cesti 5c*, in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

* Trgovina v Kopru se od 20. marca 2024 nahaja na Dolinski cesti 1h. Delovni čas ostaja nespremenjen.

Ne zamudite našega novega kolesarskega poglavja, veselimo se vašega obiska!

P. S.: Še vedno pa vas pričakujemo v trgovini v Šenčurju (A2U Šenčur) ali na naši spletni trgovini.