-26%
URA GARMIN FENIX 7S SOLAR

URA GARMIN FENIX 7S SOLAR

Šifra artikla: 010-02539-13
599,02 €813,99 €
Dodaj v košarico Izberite parametre

Na voljo v:

 • A2U Ljubljana - Zadnji kosi
 • A2U Šenčur - Zadnji kosi
 • A1U Šenčur - Ni na zalogi
 • A2U Koper - Ni na zalogi

Garmin predstavlja novo vrhunsko športno uro fenix 7S Solar, uglajeno športno uro za vsakdan ter ekstremne podvige in športe v prostem času. Zaradi manjšega ohišja in ožjega paščka je ura namenjena nežnejšemu spolu. Baterija se ob ugodni svetlobi polni preko solarnega stekla Power GlassTM.

 

Osvežena in izjemno vzdržljiva zasnova z 1,2 paličnim zaslonom na dotik, robustnimi gumbi in ohišjem iz nerjavnega jekla zagotovijo vaši napravi dolgo življenjsko dobo.

 

Merilnik srčnega utripa četrte generacije spremlja vaš utrip, njegove spremembe pa uporabi za izračun učinka vadbe v realnem času. Merilnik deluje tudi v vodi, tako da ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu. Senzor pulznega oksimetra s svetlobnimi žarki med aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spanjem meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik. Ker ura ves čas spremlja intenzivnost vaših vadb, vam ponuja vpogled v intenzivnost vadbe in kako se izogniti prevelikemu naporu v začetku vadb.

 

Ura lahko dostopa do več globalnih navigacijskih sistemov (GPS, GLONASS, Galileo), tako da boste vedno vedeli kje ste in kam se gibate. V pomoč vam bo še senzor VBK (višinomer, barometer in kompas). Uro lahko nadgradite s TopoActive zemljevidi za brezskrbna potepanja po brezpotjih ali načrtovanje vadb v vseh okoljih. Dodan je bil prikaz POI točk (točk zanimanja) na zemljevidu vaše poti.

 

Dodan je nov profil aktivnosti za HIIT (»high-intensity interval training«) vadbe, ki spremlja vaše visoko intenzivne intervalne vadbe (AMRAP, EMOM, lastne vadbe itd.) in ponudi možnost nastavitve števila, trajanja intervalov ipd.

 

Tekačem bo pri doseganju optimalnega tempa in razdalje pomagal nov izračun baziran na zgodovini vaših vadb. Podatki o trendu vam povedo, kako vadba dolgoročno vpliva na vaš trening.

 

Pri Garminu so poskrbeli tudi za športnike na snegu. Nova SkiViewTM kartografija vsebuje proge in težavnosti okoli 2000 smučišč iz celega sveta. Dodan je bil profil za turno smuko. Med tekom na smučeh ob povezavi ure s merilnikom srčnega utripa HRM ProTM (naprodaj posebej) dobite prikaz dejanske obremenitve.

 

Baterija v pametnem načinu traja do 11 dni (14 dni v solar načinu), v načinu varčevanja z baterijo pa kar do 38 dni (87 dni). Ob uporabi samo GPS signalov baterija zdrži 37 ur (46 ur v solar načinu).

 

Povezljiva je preko WiFi, ANT+ in BLUETOOTH brezžične tehnologije.

 

Izpostavljeno:

 • 1,2 palični (30,4 mm) zaslon na dotik (240 x 240 slikovnih pik), transflektiven memory-in-pixel (MIP)
 • ohišje iz nerjavnega jekla, dimenzij 42 x 42 x 14.1 mm
 • teža 63 g (brez paščka 47 g)
 • steklo Power GlassTM
 • pašček širine 20 mm
 • merilec srčnega utripa in pulzni oksimeter
 • povezljivost preko WiFi, ANT+ in BLUETOOTH
 • vodotesnost do 10 ATM

 

Več o napravi na uradni strani: Garmin Fenix 7S Solar

Mnenja uporabnikov

Trenutno ni nobenega mnenja uporabnika.
Napiši mnenje

Za oddajo mnenja, morate biti prijavljeni.