Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook

Torbica topeak frontloader 8l

Topeak
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | Šenčur:

Cena

69,95 €

Opis

Potovanja s kolesom, angleško bikepacking, doživlja pravi preporod. To ni nič nenavadnega, saj je odkrivanje sveta s kolesom najbolj pristno, ne glede na to ali raziskujete svojo okolico ali pa potujete okoli sveta. V vsakem primeru pa rabite močne, lahke, praktične, vodoodporne in zanesljive torbe, v katerih boste prevažali svoje stvari. Zdaj imamo ponudbo na enem mestu, na zalogi je namreč najnovejši program izdelkov Topeak bikepacking.

Torba FrontLoader je idealna za večje predmete, kot so spalna vreča, oprema za kampiranje in rezervna oblačila. Izdelana je iz lahkega, zelo vzdržljivega in vodoodpornega materiala, prav tako pa se s trakovi in zaponkami hitro namesti na krmilo. Priložen zunanji trak omogoča pritrditev dodatne opreme. V torbi s kapaciteto 8 litrov bodo ostale stvari povsem suhe, vgrajen ventil za spuščanje zraka pa omogoča izredno kompaktno zlaganje vsebine.

Topeak Frontloader torbica je idealna za lahke in večje predmete, kot so spalne vreče, oprema za kampiranje in rezervna oblačila. Izdelana iz lahkih, visoko vodoodpornih in trajnih materialov.

  • Topeak
  • Šifra izdelka: 31021