Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
-5%

Tacx NEO Bike Smart

Tacx
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | Šenčur:

Cena

2.510,85 € 2.643,00 €

Opis

Najnovejši Tacxov trenažer se imenuje NEO BIKE Smart! Poudarek je na BIKE, ker gre v bistvu za celotno sobno kolo vpeto v nam že dobro znan NEO Smart trenažer! Vsi tisti, ki so do zdaj kolebali ali je njihovega kolesa »škoda« za »zimsko« treniranje ali ne, imajo zdaj na voljo trenažer, ki je neverjetno tih in izjemen, saj gre za »pametni« trenažer, kar pomeni da je opremljen s funkcijami kot sta Virtual Shifting, Gar Fel in izredno simulacijo spusta! Ima najbolj inovativen in napreden pametni pogon, ki ponuja najbolj realistično kolesarsko izkušnjo. Združljiv je seveda z najbolj priljubljenimi aplikacijami, kot so Tacx, Trainer Road  in Zwift.

 

Realistično

Simulacija kolesarjenja na prostem pod streho! Funkcije kot so Dynamic Interia, Road Feel in Gear feel, ponujajo najbolj pristno sliko kolesarjenja na prostem v vaš prostor za vadbo.

 

Tišina

S pomočjo NEO Smart tehnologije in notranje izdelave trenažerja je Tacxu uspelo narediti najbolj tih trenažer do zdaj. Tisti, ki so ga že poganjali pravijo, da gre za najbolj tihega med vsemi!

 

Neverjetna moč

Trenažer NEO Bike Smart omogoča šprinte do 2200W in vzpenjanje do 25% naklona! Na tej mašini lahko trenirajo najboljši kolesarji na svetu.

 

Natančen in zanesljiv

Uporabniki takega trenažerja zahtevajo najboljše zato je Tacx naredil najbolj natančen in zanesljiv stroj, ki zanesljivo poda vse potrebne podatke, ki jih kolesar ustvarja med poganjanjem.  Ta pametni trenažer je edini, ki ne potrebuje kalibracijskega postopka, moč izmeri z največ 1% odstopanja.

 

Dinamična vztrajnost

Dinamična vztrajnost je razvita za nadzor masne vztrajnosti (občutek vožnje), kar se da realistično. V nasprotju z masno vztrajnostjo vztrajnika dinamična vztrajnost kompenzira težo, hitrost in naklon. To zagotavlja najbolj realistično in smotrno vožnjo.

 

Interaktivni fen

Dva fena, ventilatorčka na balanci so vemo zakaj, ne? Zato, da je občutek vožnje še boljši in zato, da nam ni prevroče. Ker gre za pametni trenažer tudi ventilatorja delujeta tako, kar pomeni, da bolj ko gonite v klanec bolj delata, hitreje ko obračate pedala še hitreje delata, skratka, zračni tok je nastavljen na hitrost, moč in vaš srčni utrip. Lahko pa ju nastavite na poljubno hitrost delovanja.

 

Virtualno prestavljanje

Tako kot prestavljate na svojem cestnem kolesu, lahko tudi na NEO BIKE Smartu, le da gre tu za virtualno početje! V kateri prestavi imate vam prikazuje ekranček na krmilu. Virtualne prestave so prilagodljive z Tacx Utility aplikacijo.

 

Analiza pedaliranja

NEO BIKE Smart meri pozicijo, nastavitev leve in desne noge. S to funkcijo lahko zelo natančno merite in analizirate vašo tehniko pedaliranja. Saj vemo, da kolesarji strmimo k popolnemu obratu, kajne? No, ta funkcija vas bo najhitreje natrenirala, da boste že v eni zimi doživeli neverjeten napredek!

 

Občutek ceste in prestavljanja

Na tem trenažerju boste lahko občutili tudi »belgijske« kocke kot tudi prestavljanje kot se to sliši na običajnem menjalnku, celo verigo boste slišali, da ne razlagamo o vibracijah in kmalu boste imeli zaresni občutek, da ste zunaj na cesti.

 

Simulacija spusta

Ko boste prispeli na vrh vašega najbolj priljubljenega klanca (uporabo aplikacij so Tacx, Trainer Road  ali Zwift, močno priporočamo), boste nagrajeni z enkratnim občutkom, ki ga doživljate na običajnem kolesu, ko drvite v dolino! Da, ta mašina omogoča, da doživite  občutek spuščanja, ovinkastega in zahtevnega ter hitrega spusta! Uživajte!

 

Tacxove aplikacije

Čar pametnih trenažerjev je virtualno kolesarjenje, celo tekmovanje z drugimi, ki so prek interneta povezani z vami! To je glavni čar vsega tega. Tacx je s tem razbil monotonost poganjanja pedal nna mestu, zdaj niste več sami, povezani ste lahko s celim svetom in tekmujete lahko na največjih kolesarskih dirkah in maratonih. Naložite si Tacxovo aplikacijo na telefon, tablico, računalnik, projecirate na vašem pametnem televizorju in…vozite in tekmujete!

  • Tacx
  • Šifra izdelka: T8000.61