Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
-5%

Senzor srčnega utripa Garmin HRM-Pro

Garmin
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | A2U Šenčur: | A1U Šenčur:

Cena

125,58 € 132,19 €

Opis

HRM-Pro™

KODA ARTIKLA 010-12955-00

 

Preprosto do natančnega srčnega utripa

Ta vrhunski merilnik srčnega utripa na prsnem traku beleži tek, plavanje in številne druge dejavnosti. Podatke o srčnem utripu oddaja v realnem času s tehnologijo za povezljivost ANT+® in energijsko učinkovito tehnologijo Bluetooth®, zato imate na voljo več možnosti za vadbo. Omogoča dosledno prejemanje natančnih podatkov o srčnem utripu v napravo Garmin, v spletne vadbene programe, kot je Zwift, ali celo v združljivo opremo, ki jo uporabljate pri dvoranski vadbi.

Merite dinamiko teka

Poleg srčnega utripa merilnik HRM-Pro zajema tudi dinamiko teka, s katero lahko izboljšate svoj način teka. To vključuje parametre, kot so navpično nihanje, čas stika s tlemi, dolžina koraka, navpično razmerje in drugi parametri.

Shranite in posredujte podatke

Naprava shrani podatke o srčnem utripu med plavanjem ali drugimi dejavnostmi, ko je ura zunaj dosega, in jih po koncu dejavnosti pošlje v uro. Shrani tudi podatke o korakih, kalorijah in minutah intenzivnosti ter jih nato prav tako sinhronizira z uro.

Udobna in priročna uporaba

Merilnik HRM-Pro ima majhen in lahek modul za merjenje srčnega utripa, ki ni širši od mehkega in udobnega traku. Poleg tega nikakor ne boste ostali brez energije. Gumbna baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik, zagotavlja napajanje do 1 leto.

 

Več informacij na : https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/p/682155 

  • Garmin
  • Šifra izdelka: 010-12955-00