Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
-23%

Pedala Look Keo Blade Carbon Titanium 18

Look
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | Šenčur:

Cena

229,00 € 299,00 €

Opis

Nastopite na najvišji ravni in spustite vso moč, da boste s kolesom Look Keo Blade Carbon Ti stopalke varno pritrjeni na svoje kolo. Visokozmogljiva možnost z vso tehnologijo za izpolnjevanje zahtev dirkalnih pedalov je narejena iz ogljika in titana, da se teža zmanjša na samo 95 gramov na stopalko.

Popolnoma preoblikovani pedali Keo Blade imajo predimenzionirano os in vreteno, ki prehaja skozi valjčne in igelne ležaje pod ploščato stopalko, kar skupaj s 25-odstotnim povečanjem razdalje med ležaji izboljša prenos moči, tako da se ne izgubijo vati. Podložka z obročem in notranje tesnilo z dvojnim ušesom izboljšata vremensko odpornost za 120%, kar izboljša zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Tehnologija rezila je vgrajena v pedal za izboljšanje aerodinamike in opremljena so rezila 16Nm, ki zagotavljajo tudi najmočnejše šprinterje varno povezavo. Če želite nekoliko manj napetosti, so vključeni noži z 12 Nm dovolj za večino kolesarjev. Karbonska rezila so fleksibilna, kar vam omogoča hitro pripenjanje in odstranjevanje ter pripomore k majhni teži.

  • Look
  • Šifra izdelka: 001072