Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook

Okvir Colnago C64 rim brake

Colnago
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | Šenčur:

Cena

4.190,00 €

Opis

Opis

Colnago C64 je v Italiji popolnoma ročno izdelan - z revolucionarnimi in elegantnimi oblikami cevi (večja, lažja, trpežnejša) je C64 rezultat več kot dveh let raziskav.

Colnago C60 je veljal za najboljše kolesarsko cestno kolo, kar je bilo doslej, zato je težko ukrepati - C64 pa ne vrže nobenega od elementov, zaradi katerih je C60 tako fantastičen. Namesto tega je dvoletni raziskovalni projekt Colnago "preprosto" razvil C64, da bi izkoristili nove komponente komponent, razvoj ogljikovih vlaken in majhne, ​​a pomembne novosti, ki so jih preizkusili v drugih najboljših okvirjih, V2-R in Concept .

Okvir C64 je narejen iz najkakovostnejših ogljikovih vlaken, zaradi česar je to edinstveno narejen okvir v svetu kolesarjenja - takšnega, ki ga ni mogoče primerjati z ničimer drugim. Dizajn C64 temelji na vsem znanju in izkušnjah Ernesta Colnaga, pridobljenem iz vseživljenjske zasledovanja kolesarske popolnosti.

Zdaj so na voljo v različici klasinčnih zavor ali disc zavor.

 

 

 

GEOMETRIJA

 

 

 

Geometrija modela C64 je klasična Colnago. Uravnotežen položaj  je zelo primeren za vožnjo na daljavo, dokler ne iščete pokončne  nastavitve. Dirkalno kolo C64 je v vseh pogledih.
 

Prosimo, obrnite se na A2U za dostopnost
  • Colnago
  • Šifra izdelka: KTFC642PD52SBUSL