Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook

Varovanje podatkov (po GDPR)

Varovanje podatkov (po GDPR)

Spoštovani,

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, cenimo vaše zaupanje, zato vaše podatke skrbno varujemo. 

 

Varovanje podatkov

Osebni podatki

A2U d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje naročenega blaga,  ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo, povezano z naročilom in potrebno komunikacijo.

Kupec se s potrdilom naročila strinja, da lahko A2U d.o.o. uporablja pridobljene osebne podatke tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega mesta  www.a2u.si : in podjetja A2U d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Kupec lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju za prej navedene namene kot je to navedeno v poglavju Odjava od e-novic. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja  A2U d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR uredbo. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.


Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na našega predstavnika varovanja zasebnosti osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnega mesta www.a2u.si :

A2U d.o.o.
Sandra Globočnik
Poslovna cona A53
4208 Šenčur
E: sandra@a2u.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi,  kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih mest podjetja A2U d.o.o.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.a2u.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje podjetju A2U d.o.o., obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in GDPR. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju A2U d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene spletne prodaje, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega mesta www.a2u.si in podjetja A2U d.o.o., ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.


Navedene podatke lahko podjetje A2U d.o.o., obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve,  z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta www.a2u.si :

 3 mesece za udeležence nagradnih iger,

10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

 

Varovanje vaše zasebosti

Spletno mesto www.a2u.si  zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino.

Varovanje zasebnosti in varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.a2u.si , v celoti ostali v lasti podjetja A2U d.o.o., (upravljavec spletnega mesta www.a2u.si ). Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in GDPR.

Če želite v spletnem mestu www.a2u.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov: info@a2u.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa

V vsebini naročila:

a) ime in priimek uporabnika,

b) naslov uporabnika,

c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.


Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

 

Vaš A2U team