Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook

O podjetju

Živimo za šport in od športa

A2U je razmeroma mlado podjetje, ki so ga leta 2004 ustanovili trije prijatelji. Ideja je izvirala iz ljubezni do vsega, kar je povezano s kolesi in kolesarstvom. Vendar ideja brez temeljev ne zadostuje, zato smo le-te morali postaviti tako, kot so nam narekovale dotedanje izkušnje.

Svojo prvo prodajalno koles in kolesarske opreme smo odprli leta 2005 v Tacnu pod Šmarno goro. Vsi trije smo bili pripravljeni trdo in z veseljem delati, da bi kupcem in ljubiteljem kolesarstva ponudili tisto, kar si zaslužijo. In zaslužijo si kakovostno blago, ki ga bodo z užitkom uporabljali. Blago, s katerim se bodo počutili varno in ki bo izpolnilo vsa njihova pričakovanja, povezana s kolesom.

Vedeli smo, da bo začetek težak, a smo imeli tudi nekaj sreče. S pomočjo Andreja Hauptmana, enega najboljših slovenskih kolesarjev vseh časov, smo začeli tržiti italijansko znamko koles Wilier. Sodelovanje s tem legendarnim izdelovalcem koles, ki v svetu uživa zelo velik ugled, je že v prvem letu doseglo dobre rezultate. Našo ponudbo smo skoraj sočasno razširili tudi z znamko Merida, ki je pravi kolesarski gigant in velja za enega največjih proizvajalcev koles na svetu.

V dveh letih smo nanizali poslovne uspehe, ki so nas spodbudili k odprtju še ene prodajalne. V novi šenčurski obrtno-poslovni coni smo v čudovitih poslovnih prostorih, na katere smo še posebej ponosni, kupcem še bolj približali našo ponudbo. Za lažjo prebroditev zimskega časa smo poleg prodajalne odprli še servis za smuči in smučarsko opremo. Ta dodatna dejavnost je še povečala prepoznavnost obeh naših prodajaln in podjetja nasploh. Leto 2008 je prvo leto, ki ga po samo treh letih delovanja podjetja lahko štejemo za nadvse uspešno. To je podatek, ki nam govori, da smo na pravi poti. Odzivi naših strank so nam izjemno pomembni, zato nam vsak posamezni kupec, ki je zadovoljen z našimi storitvami in blagom, ki ga ponujamo, pomeni svojevrstno nagrado in spodbudo. V petih letih delovanja smo postali priljubljeno in prepoznavno podjetje na slovenskem kolesarskem trgu. Naš moto, s katerim stopamo v prihodnost, je: »Živimo za šport in od njega«. Ta moto jasno razkriva naše želje in naš odnos: kolesarski šport ljubimo kot uporabniki, potrošniki, užitkarji in delavci.

V prodajalnah A2U skrbimo za to, da bi vsak ljubitelj koles in kolesarjenja lahko izpolnil svoje želje. Tako tisti, ki tekmujete na cestnih dirkah, kot tudi navdušeni rekreativci lahko izbirate med ponudbo odličnih proizvajalcev koles.

Wilier

Wilier je eden najstarejših proizvajalcev koles v Evropi, njegova več kot stoletna tradicija pa iz leta v leto krepi to uveljavljeno znamko odličnih tekmovalnih in rekreacijskih koles. Naša ponudba cestnih koles Wilier oziroma tako imenovanih specialk je zelo pestra, saj zajema njihov celotni proizvodni program. Kolesa Wilier so pojem kakovosti in sodijo med najbolj priljubljena in zaželena med vrhunskimi tekmovalci. Specialke Wilier lahko srečate tako na dirkah Protoura kot tudi na vsakem kolesarskem maratonu, saj se uvrščajo med najkakovostnejša tovrstna kolesa na svetu. Z nakupom kolesa Wilier postanete del bogate svetovne kolesarske tradicije in lastnik enega od najlepših in najkakovostnejših izdelkov, kar jih premore kolesarska industrija.

Znamke

A2U ponuja tudi kolesa italijanske znamke Carraro in Atala. Gre za še eno vrhunsko znamko koles, ki jih tudi proizvajajo v Italiji. Slovi po tradiciji izdelave koles in sodelovanju na vseh najpomembnejših kolesarskih dirkah po svetu. Znan je tudi kot odličen proizvajalec otroških, treking in mestnih koles, poleg tega pa ponuja tudi kolesa brez prestav, ki so danes že prava redkost na tržišču, čeprav se je pokazalo, da jih kolesarji zelo pogrešajo. V A2U smo se zato odločili, da naš prodajni program razširimo prav s to vrhunsko znamko, v sklopu katere vam ponujamo tudi celo paleto otroških koles, ki so odlične izdelave in zelo zanimiva za najmlajše.

V podjetju A2U smo posebno pozornost posvetili gorskim in treking kolesom, zato smo se okrepili s Francosko blagovno znamko Lapierre.

Lapierre spada med vodilne sile kolesarskega sveta, saj sodi med največje proizvajalce koles na svetu. Iz Lapierrovega proizvodnega programa vam ponujamo najboljša tekmovalna in rekreativna gorska kolesa ter širok izbor cestnih in treking koles. Lapierrova ponudba je zares pestra in raznolika. Kakovost, ki jo ponuja Lapierre, se meri v superlativih. Priča so tako tekmovalci kot tudi zgolj ljubitelji kolesarstva, ki vsaj enkrat pridejo v stik s kolesi Lapierre.