Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
POZOR! Prostovoljni odpoklic koles LAPIERRE Spicy/Zesty AM
-10%

Garmin Alpha® 50

Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | A2U Šenčur: | A1U Šenčur:

Cena

503,99 € 559,99 €

Opis

Garmin Alpha® 50 – sledilna ročna naprava nove generacija za lovske pse.

Najnovejša generacija sistema za sledenje psom Alpha 50 brez zaslona na dotik in s popolnoma novim uporabniškim vmesnikom v slovenskem jeziku. Boljša življenjska doba baterije in uporaba GPS tehnologije s podporo GLONASS in VHF, zahvaljujoč kateri boste imeli pregled nad vsakim korakom vašega psa med lovom, reševalnimi aktivnostmi in sprehodi po zahtevnejših terenih. Po priključitvi kompatibilne ovratnice T5 (ni vključena v paket) boste dobili sistem za spremljanje psa v kakršnih koli okoljskih razmerah, s podporo za novo funkcijo za nastavitev geocon z opozorili.

 

  • Sledite do 20 psom hkrati z dosegom do 14,5 km pri uporabi naprave na ovratnici Garmin T 5 ali do 6,4 km pri uporabi naprave na ovratnici T 5 mini.
  • Pogostost posodabljanja na 2,5 sekunde omogoča hitrejše spremljanje lokacije, ko psi tečejo.
  • S sprejemom signalov GPS/GLONASS za boljše sledenje satelitom v zahtevnem okolju ter dvojnim sistemom baterij.
  • Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so geografska območja in reševalni način.
  • Podatki o parametrih lova olajšajo analizo vzorcev in vedenja psov med lovom; oglejte si opravljeno razdaljo, čas na prostem in številne druge podatke.

POMEMBNO: Za uporabo naprav Alpha, T 5, T 5 mini veljajo licenčne zahteve za frekvence, ki se razlikujejo glede na državo, v kateri se izdelek uporablja. Za dodatne informacije obiščite www.garmin.com/tracking-legal, se obrnite na lokalno Garminovo pisarno ali prodajalca naprav Garmin Alpha.

Frekvenca radijske komunikacije, ki se uporablja za ameriške modele izdelkov Astro, Alpha, T 5, T 5 mini, in DC 50 ni odobrena za uporabo v Evropi. Zaradi zagotavljanja skladnosti z lokalnimi zakoni radijska funkcija, ki omogoča komunikacijo ameriških izdelkov pasje ovratnice z dlančno napravo, ne bo delovala v Evropi.

 

Več o uri na uradni strani: Alpha® 50

  • Šifra izdelka: 010-01635-41