Poslovna cona A 53
Šenčur
4208
Slovenia
eshop@a2u.si
Facebook
-50%

Be Natur Magnezijum Klorid 100ml

Be Natur
Zaloga po lokacijah
Ljubljana: | Šenčur:

Cena

10,00 € 19,99 €

Opis

Za tekoči  magnezij Be Natur morda še niste slišali, zagotovo pa ste ga že "videli v akciji" - uporabljajo ga  namreč nekateri najboljši športniki na svetu, med drugim vodilni teniški igralci in člani hrvaške nogometne reprezentance. Zdaj je na voljo tudi vam, uporabljate pa ga lahko oralno ali (za najboljšo učinkovitost) dermalno.

 

Magnezij je kralj med minerali
Magnezij je najbolj pomemben mineral za človeško telo, saj je odgovoren za preko 300 različnih funkcij v človeškem telesu. Magnezij kot mineral sodeluje pri:
- Ohranjanju ravnovesja sladkorja v krvi (normalno delovanje trebušne slinavke in tvorbe inzulina),
- Optimalni prekrvavitvi in krvnem pritisku (fleksibilne vene),
- Proizvodnji celične energije (prenos kisika do celic),
- Mirnem živčnem sistemu,
- Umirjanju bolečine in sproščenih mišicah (več energije ter ustavljanje mišičnih krčev),
- Gostoti kosti in ravnovesju kalcija (zmanjšanje visokega nivoja kalcija),
- Fleksibilnosti sklepov in vezi (preprečevanje kalcinacije),
- Vzorcih globokega spanja in še veliko več ...

Zakaj magnezij v obliki dopolnila?
Ker je dandanes vnos magnezija slabši, razlogi za primanjkljaj pa so:
1) Tekom časa se je količina vitaminov in mineralov v hrani zmanjšala. Vzroki se skrivajo za ekološkimi spremembami, predvsem kislim dežjem, uporabi umetnih gnojilih in izčrpavanju zemlje v zadnjih stotih letih.
2) Življenjski slog. Hiter tempo današnjega življenja je razlog zakaj porabimo manj časa za pripravo kvalitetne hrane in nakup manj kvalitetnih živil. Kvalitetne obroke prepogosto zamenjamo za hrano z malo minerali in vitamini.
3) Stres. V stresnih situacijah telo porabi več vitaminov in mineralov, telo ima po njih večjo potrebo kot v normalnih okoliščinah.

 

Ključne prednosti tekočega magnezija Be Natur
Dopolnilo Be Natur je oblikovano tako, da zagotovi največjo in najhitrejšo možno absorpcijo magnezija, ob tem pa proizvajalec uporablja samo naravne surove sestavine. Absorpcija magnezijevega klorida v izdelku Be Nature je izjemna - 40 % pri oralni uporabi in kar 90 % pri dermalni uporabi!
Magnezijev klorid se nahaja v vseh telesnih tekočinah in je najboljša kemijska sestavina za celično absorpcijo in ima tudi najboljše absorpcijsko razmerje med vsemi drugimi oblikami magnezija (oksid, citrat ...), ki se jih običajno uživa oralno.
Za proizvodnjo magnezijevega klorida Be Natur se uporablja samo najboljše surove materiale. Rezultat je 100-odstotna farmacevtska čistost in razlog zakaj je hkrati primeren za oralno in dermalno uporabo.
Koža je največji organ človeškega telesa in lahko magnezij absorbira direktno in hitreje, kot če ga uživamo oralno. Pri jemanju magnezija oralno je absorpcija manjša zaradi izgub, ki so posledica delovanja prebavnega sistema.

 

Posebna obdelava vode
Magnezijev klorid Be Natur je izdelan z mikromolekularno strukturo vode, ki temelji na najnovejši tehnologiji, po zaslugi katere se doseže še boljša transdermalna absorbcija in višja čistost kot pri uporabi magnezijevih olj ali magnezija z običajno vodno raztopino.
Molekularni delci magnezijevega klorida Be Natur so optimizirani za vstop v celice.

 

Lokalna uporaba
Ker je magnezijev klorid Be Natur v tekoči obliki in prinaša najboljše rezultate s transdermalno absorpcijo se lahko nanese neposredno na točko bolečine ali telesne težave (noge, hrbet, glavobol ...). Na ta način lahko magnezij deluje hitro in točno tam, kjer je to najbolj potrebno.

Magnezijev klorid Be Natur v športu
Magnezij je najbolj pomemben mineral za najboljšo športno učinkovitost. Ohranja optimalno mišično krčenje, skeletno moč in celično produkcijo energije, saj pomaga ohranjati visoko stopnjo porabe kisika. Veliko magnezija se izgubi s potenjem in to lahko vodi do mišičnih krčev, poškodb in počasnejše regeneracije. Magnezijev klorid Be Natur se v trenutku in direktno odzove na izgubo magnezija, in to prav zaradi edinstvene obdelave vode, ki omogoča transdermalno absorpcijo ter mnogo hitrejšo in naravno regeneracijo.

 

Magnezijev klorid Be Natur je na seznamu Kölner liste®
Na seznamu Kölner liste® so objavljena prehranska dopolnila in drugi izdelki, ki so jih v vodilnem laboratoriju za iskanje prepovedanih stvari za doping testirali za vsebnost anaboličnih steroidov in stimulansov.
 
Športniki so ob vsakodnevni uporabi magnezijevega klorida Be Natur poročali o občutku večje energije in krajšanju časov regeneracije, mišični krči pa so tudi ob visoko intenzivni vadbi izginili.

  • Be Natur
  • Šifra izdelka: 46616